2009. november 6., péntek

Tornerans Mágusképző Szakiskola

Tornerans Mágusképző Szakiskola



A Tornerans Mágusképző Szakiskola egy a szerepjátékos oldalak közül, mégis kitűnik valamivel. Aki itt kezd el játszani, észre fogja venni, hogy szerepjátéka, írás készsége, fogalmazás módja rohamosan javulni fog. Az oldal a minőségi, szép hozzászólásokat preferálja, amiben a képek az olvasó előtt elevenednek meg, és bele tudja élni magát a másik világába. Emellett mentorok fogadják a teljesen kezdőket is, akik segítenek az írás és a szabályok kuszasága között kiigazodni.

Az oldal a Harry Potter és a Gyűrűk Ura alapjait használta csak fel, minden más teljesen egyedi. Az iskola falai között vár rád barátság, szórakozás és sok kaland, amelybe ha igazán beleéled magad, te is részese lehetsz.

Közel kétszáz fős iskolánk aktív és erős magja barátságos közösséget alakított ki, ahol személyesen is többször találkoztunk már egy egy napos találkozó, vagy egy három napos kirándulás keretében.

Ha szeretnél egy új közösséget is megismerni, látogass el hozzánk, és ha tetszik, amit látsz, akkor regisztrálj nálunk.


3 megjegyzés:

  1. Ez itt most a reklám helye volt. ;) Mert megtehetem. Mert L'oreál. xD
    Aki érez magában kedvet a játékra, érdeklődhet itt is tőlem, szívesen válaszolok minden kérdésre. ^^

    VálaszTörlés
  2. Hali!
    Ez az oldal tök jó :) Énis regiznék de sajna nem tom hogy kell mivel adtak egy linket a mostani oldalukhoz de azon csak egy lap jön be és kész :S Semmi más. Ott azt se tudom hogy kell regisztrálni :( Nem tudnál kisegíteni hogy kell oda felregizni vagy valakinek az email címét nem tudnád elküldeni akik ezt a mágusképzőset csinálják?

    VálaszTörlés
  3. Ha még visszanézel ide, kedves Névtelen érdeklődő, az ameliejasminepiton[kukac]gmail[pont]com címen megtalálsz, szívesen segítek. :)

    VálaszTörlés