2011. március 4., péntek

Fekete-rózsaszín horgolt kockás sapka és egy kis ezmegaz :)

Nem szépítem, minek is tenném, a nagykocka volt és ma is a legnagyobb szerelem. Nem tudom, mi vonz benne igazán, hiszen megismerkedtem egy év alatt több mintával is, de mindig nála lyukadok ki. Saját minta alapján horgolom a sapit, szeretem így a sapkák ívét, a formáját, hogy nem lesz a hirtelen szaporítások miatt olyan furán buggyos a közepe. :) Én előre szóltam, hogy ez szerelem... :))Így ezek után elkészült nálam két sapi, egy magamnak tavaszra, a másik pedig ment a meska boltomba illetve a Horgolt boltba, utóbbiban kezdvezményesen lehet megvásárolni a horgolt dolgokat. :)


~ ° ~   ~ ° ~  ~ ° ~  ~ ° ~  ~ ° ~  ~ ° ~  ~ ° ~


Mostanában nem olvasok horoszkópot, pedig lehet, hogy kellett volna, mert akkor jobban fel tudtam volna készülni a hétre. Nem elég, hogy arattam rendesen, míg félszemű kalózt játszottam, szombaton sikeresen meghúztam úgy a derekamat, hogy azóta leginkább vízszintesben érzem azt, hogy nem jajongom le hangosan az égből a csillagokat. És ez úgy látszik még mindig nem volt elég, hétfőn mehetek szeretett főorvosomhoz, csavarkivétel megbeszélésre. Nah, nem én vagyok olyan bátor, hogy ezt lebeszéltem vele. Mama volt az, aki összefutott vele, vééééletlenül a harmadikon. Na persze. De megmondtam neki, hogy be kell jönnie velem, mert akkor legalább elviselhető a doki természete.
Szóval fizikailag és lelkileg is kijutott az aggódásból a hétre, és hol van még a hétfő?! o.O Nem szeretek igazán panaszkodni, van is pár piszkozat, amit végül nem küldtem el, mert egyik jobb mint a másik, komolyan mondom.
És hiába vannak jó témák a blogolásra, mire gép elé ülök, már csak az kattog az agyamban, hogy fáj a derekam, Ihlet barátom erre tovalibben, itt hagyva engem kukaságban. :)

5 megjegyzés:

 1. Bizony kellemetlen a derékfájás. Két hét után nekem most szűnt. A csavarod hol "erősít"? Már ha nem titokcsavar.

  VálaszTörlés
 2. A térdemben. Az első kettő kiszakadt, mert megrepedt a csontmag, de ezek már voltak olyan szívesek, rendesek és kedvesek, hogy a helyükön maradtak. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó pofa a "szerelem"! Én is szeretem a nagy kockát!
  Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szep a sapi Amelie!

  Sajnalom a fajdalmad, foleg az arpasat, nekem is volt nehany eve, pocsek erzes.
  Kivanom, hogy minel elobb rendbe legyel, mert jon a tavasz, tudom nem ugy nez ki, de akkor is jonni fog:)

  puszillak , es egy gyogyito olelest is kuldok:)

  Agnes.voltam, csak elfelejtettem bejelentkezni.

  VálaszTörlés
 5. Felhőtlenül boldog nőnapot kívánok!

  VálaszTörlés