2010. február 7., vasárnap

Amikor a kívánságom nem hallgattatik meg....

Tegnap több mint 30 cm hó esett le nálunk. Még most is havazik, éjszakára ónos esőt és hófúvást is mondanak, és le merném fogadni, hogy az ónos esőből megint nem lesz semmi, ennek mondjuk tényleg örülnék, viszont hófúvás és még több hó fog a nyakunkba szakadni. xD
Ennek örömére készítettem néhány képet. :) A minőséget nézzétek el nekem, nem vagyok profi fotós, még az amatőrök között is kezdő vagyok. :)))




Ez a kép az ablakon előtti kis kertre néz, a kertet körbeveszi egy kis sövény, középen pedig egy hatalmas aranyeső bokor terpeszkedik. Tavasszal meseszép szokott lenni. :)




Ezt a képet azért bírom annyira, mert hihetetlenül mókás, hogy a kis gömbökön csúcsosan megáll a hó, és a fa pont úgy rázkódik csak meg, hogy egy-egyről essen le, a többi mozdulatlanul egyensúlyozik a szélben. :))



Ez a kép a konyhaablak előtti kis madáretetőről készült, ami egy nagyobb kert közepén csücsül a földön. A szomszéd néni visz ki mindig valami finomságot a rigóinak. Most nem sikerült lekapnom egyet sem, elröppentek, amikor meghallottak a fényképezőgép kattanását. xD Bezzeg, amikor a szomszédnéni van kint, szinte felbuktatják, mert nem repülnek el, ha a közelükben van. :)))


8 megjegyzés:

  1. szegéééééény piciii Amelieeeeeeee ^^

    *Én bentről élvezem a havazást... :DDD*

    Ilyenkor olyan gonosz tudnék lenni de még is..

    Szegéééééény piciii Amelieeeee!! :D

    VálaszTörlés
  2. Én is ablakból fényképeztem. xD A fene sem ment volna ki rögtön ébredés után. :D

    És csak úgy közlöm, hogy te most gonosz vagy. :P Bár azt még nem tudom, hogy én miért vagyok szegény, de te gonosz manó vagy. :)))

    VálaszTörlés
  3. És melyik ez a város, ahol ennyi hó esik?

    VálaszTörlés
  4. Székesfehérvár kapta az égből a hófehér áldást. :D

    VálaszTörlés
  5. Hagyok Neked egy dalt, naposat, nem tudom ismered e:Natasha Bedingfield:pocket full of sunshine, jobbhijjan:)
    Irigylem a havad, mert felenk szokott ennyi havazni es az iden alig van valami.Par eve nehany het alatt 3 meter hullott osszesen.Es a naphianyod is ertem, mert pl itt szinten nehany eve egyszer 100 napig nem sutott, es nagyon sokan estek depresszioba.
    Te csak fotozz vidaman, es neha suss muffint:)

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem, éppen itt az ideje, hogy a lejátszómba új dalok kerüljenek. :) És ez lesz az első... *.* Már harmadszor hallgatom meg, de még mindig nem unom. Köszönöm szépen. :)))

    Nekem igazából tényleg semmi bajom nem lenne vele, ha nem félnék attól pokolian, hogy elcsúszok, és mehetek a műtőasztalra, mert a csavarokkal megint lesz valami. xD Nagyon szeretném, és valószínűleg több időt töltenék kint a szabadban, mint most. :/ De így viszont kicsit bezárva érzem magam. xD
    Szóval sütök és főzöcskézek, fényképezek, meg napos dalt hallgatok, és kibírom, míg eljön a tavasz.
    Ha a fene fenét eszik, akkor is. :)))

    VálaszTörlés
  7. Az elcsúszásról tudnék én is mesélni. Szerdán mentem államvizsgámra, és sikerült egy olyan szépet esnem a jégen, hogy még a cipőm is elszakadt...
    Szerencsére a vizsga jól sikerült.

    VálaszTörlés
  8. Jaj, te szegény, remélem, hogy nem történt komolyabb bajod. ^^
    A vizsgához pedig gratulálok. :D

    VálaszTörlés