2011. február 25., péntek

Kalóóóóz a láthatáron :)

Miután határozottan eldöntöttem magamban, hogy még nem vagyok öreg a szerepjátékhoz, úgy határoztam, hogy ma kalózosdit fogok játszani. :) Sajnos kapitány kalapom nincsen, maximum a fejembe nyomhatom a C&A-s kalapomat, ami azért elég vagány, viszont az egyik szememet már letakartam, meleg vizes borogatással, így lettem mára félszemű rettegett Amelie. :D Közben rájöttem, hogy kardom sincsen, viszont van hosszú 4-es horgolótűm, szóval, ha valaki párbajozni szeretne velem, bátran állok elébe. :)))

Nem, nem ment el az eszem, az a kevés még a helyén van. xD De mára úgy konkrétan csak két vörös, bedagadt sáv maradt szinte a bal szemem helyén, alig látok ki alóla, még szemüveggel is homályosan, hála az árpának, ami a szememen lett. Gyorsan utána néztem, csak láttam ilyet, viszont részem még nem volt benne. Meleg vizes borogatást javasoltak, alkalmazom is rendesen, jó gyerek révén, néha fel kiáltok, " kard, ki kard, rettegjetek", de itthon nem veszik komolyan kalóz mivoltomat, szimplán lejumurdzsákoznak..., hallottatok már ilyet?! :D Pedig már terveztem, hogy beállok a kádba ruhástól, felveszem Jack Sparrow egyik arcmimikáját és elképzelem, hogy a Gyönygyön hasítom a tengert, de kibillentettek a szerepemből. Szóval most félszemú horgoló kalóz lettem. Igazán mókás, sokkal óvatosabban mozog a kezemben a horgolótű, és mivel a bal szemem lehunytam, a jobbot is állandóan le akarom, ami nem igazán segíti a haladást. :))

Ó, jut eszembe, a PIF játékomra még jelentkezhetnek ketten. :)


3 megjegyzés:

  1. Hááát, ne horgolj túl bonyolultat.
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon gyakran van, tegyél rá kamillás borogatást, az nekem nagyon gyorsan el szokta tüntetni :) hacsak nem akarsz kalóz maradni :D

    VálaszTörlés
  3. Ha árpát vetettél, akkor azt le is kell aratni.:)
    Erre én is a kamillás borogatást javaslom!
    valamikor régen nekem is gyakran termett,s így kezeltem.
    Mielőbbi gyógyulást!
    pirimami a hó borította kertjéből

    VálaszTörlés